وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم

آیت‌الله مکارم‌شیرازی: داد مردم از گرانی و تورم بلند شده است

مرجع تقلید شیعیان با بیان اینکه فریاد مردم از گرانی‌ها و تورم بلند شده است، گفت: رئیس قوه قضائیه باید آستین را بالا زده و با قاچاق و سوءاستفاده‌های ارزی برخورد کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۶ - ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 01
کد خبر: ۹۹۵۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
به گزارش  راهبرد معاصر ، آیت‌الله مکارم شیرازی صبح امروز در درس خارج فقه خود در مسجد اعظم، ضمن تبریک فرارسیدن روز معلم اظهار داشت: بنده با شهید مطهری آشنایی داشته و در زندان هم با ایشان شب و روز در کنار هم بوده‌ایم.

وی با بیان ویژگی‌های شخصیتی و فقهی شهید مطهری ابراز کرد: این شهید بزرگوار مردی شجاع و عالمی فرزانه بود که دارای صفاتی برجسته بوده و جمع چنین ویژگی‌هایی در یک نفر بسیار کم است.

مرجع تقلید شیعیان با اشاره به حدیثی از نهج‌البلاغه تصریح کرد: صفات اخلاقی در عبادات اثرگذار و جداپذیر از هم نیستند، بی‌اخلاقی سبب کم‌ارزش شدن عبادات می‌شود.
  
وی با بیان اینکه فریاد مردم از گرانی‌ها و تورم بلند شده است، عنوان کرد: دو دسته دولت و مردم در گرانی‌ها نقش دارند و دولت باید دست از گران کردن بردارد.

استاد برجسته حوزه علمیه خاطرنشان کرد: در تهران تعداد زیادی از رستوران‌ها و مراکز غذایی به علت گرانی به تعطیلی کشیده شده ‌و این وضعیت اصلاً شرایط خوبی نیست.

وی از رئیس قوه قضائیه درخواست برخورد سریع با اخلالگران را کرد و ادامه داد: رئیس قوه قضائیه باید آستین را بالا زده و با قاچاق و سوءاستفاده‌های ارزی برخورد کند.

آیت‌الله مکارم شیرازی با اشاره به سوءاستفاده‌های ارزی در کشور یادآور شد: کسی که 500 میلیون دلار ارز 4200 تومانی گرفته و همه را در بازار فروخته است تنها نیست و حتماً عده‌ای هم‌دست آن هستند.

وی با تأکید بر اینکه دولت باید دست از گرانی‌ها بردارد، یادآور شد: با شجاعتی که از آقای رئیسی سراغ داریم باید با شدت و سرعت با این عوامل برخورد کند و مردم باید نتیجه این محاکمه‌ها را ببینند و آنها هم حساب ببرند.

تسنیم
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
بسیجی
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۱
0
0
آقا فقط داد مردم در آمده فقط ؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای گلزار حکم دادید اما برا اینهمه مصیبت وفقر وبیداد از اختلاسها وگرانی و...فقط همین احسنتم
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار